LIGNA.IN alternatywą dla przemysłu drzewnego

LIGNA

LIGNA.IN alternatywą dla przemysłu drzewnego

Dzięki triadzie Expo, Conference i Networking, LIGNA.Innovation Network (LIGNA.IN), która odbędzie się w dniach 27-29 września 2021 roku, zaoferuje międzynarodowej branży obróbki i przetwórstwa drewna alternatywną platformę cyfrową. Trwają intensywne przygotowania do tego nowego cyfrowego wydarzenia. Wystawcy mogą już rejestrować się w sieci LIGNA.Innovation Network i rezerwować swoje cyfrowe pakiety uczestnictwa w LIGNA Shop. Nowa impreza online organizowana jest przez Deutsche Messe w Hanowerze przy wsparciu VDMA Woodworking Machinery.

ZOBACZ TAKŻE: Targi LIGNA w nowym terminie

Co firmy sądzą o nowym wydarzeniu w cyfrowym formacie?

Organizatorzy przekonują, że LIGNA.Innovation Network otrzymuje pozytywne opinie z branży. Wiele firm cieszy się z nowej platformy, która pomimo ograniczeń z powodu globalnej pandemii COVID-19, daje im możliwość pozostania w kontakcie z rynkiem, zaprezentowania produktów i innowacji oraz uzyskania dostępu do nowych klientów i partnerów.

banner-przewodnik-architekta-300x250

Dla firmy Homag targi LIGNA są wiodącymi targami w naszej branży, a wydarzenie cyfrowe postrzegamy jako ważny element umożliwiający utrzymanie kontaktu z klientami i wypełnienie luki do targów LIGNA.23. Spostrzeżenia wyniesione z tego wydarzenia są również ważną podstawą do zaprojektowania LIGNA.23, dzięki czemu LIGNA będzie rozwijana w przyszłości – tak dr Markus Vöge, Executive Vice President Global Sales & Service w firmie Homag komentuje udział przedsiębiorstwa w LIGNA.Innovation Network 2021.