30. Salon Agata w Polsce

Meblarski-1000-banner-srodtekstowy-750x100-gif-miesiecznik-i-portal-informacyjny-branzy-meblarskiej-biznes-meble-pl

Budowa Salonu Agata w Toruniu rozpoczęła się w październiku 2019 r. Na przestrzeni 12.308 m2 znajduje się blisko 100 inspiracyjnych boksów aranżacyjnych z przykładowymi kolekcjami mebli i dodatków. Do obiektu należy parking o wielkości 4.686 m2, na którym znajduje się 368 miejsc postojowych dla klientów. W salonie zatrudnienie znalazło blisko 100 osób.

Otwarcie kolejnego Salonu Agata to jedna z ważniejszych inwestycji naszej firmy w bieżącym roku. Nowy obiekt w Toruniu to nasz 30. sklep w Polsce. Zainteresowanie mieszkańców Torunia i okolic podczas pierwszego weekendu działalności salonu jest potwierdzeniem, że jesteśmy marką godną zaufania, a produkty, które znajdują się w ofercie, dostosowane są do różnych potrzeb i gustów. Uważamy, że wybór miejsca był dobrą decyzją zarówno dla marki Agata, jak i dla mieszkańców – wpłynął także pozytywnie na lokalny rynek pracy – zaznacza Przemysław Gurban, dyrektor operacyjny Agata.

.