M.O.W. coraz ważniejsze

Messezentrum Bad Salzuflen

M.O.W. coraz ważniejsze

Na targach M.O.W, które odbyły się w dniach 17-21 września 2023 r. w niemieckim Bad Salzuflen, spotkało się międzynarodowe grono specjalistów z branży meblarskiej.  Dealerzy, stowarzyszenia i nabywcy chwalili zakres i jakość ofert, innowacyjność i dbałość o produkt, spójną prezentację, wyrafinowaną konstrukcję stoisk. M.O.W. 2023 podkreśliło kluczową rolę jako platformy inspiracji i decyzji w zakresie konsumpcji mebli daleko poza granicami Europy.

524 wystawców z 40 krajów zaprezentowało produkty na 85 tys. m2 powierzchni wystawienniczej w Messezentrum Bad Salzuflen. Pojawiło się wielu stałych uczestników, ale także firm, które powróciły na targi, jak i nowych wystawców. Dla porównania: w 2022 roku swoje produkty zaprezentowało 510 firm z 41 krajów.  W tym roku liderem wśród międzynarodowych wystawców była Polska.

W M.O.W. 2023 wzięły udział firmy: Astor, Badmobil, Benix, Beso Lux Group, Comad, Comforteo, Craft, Deante, Deftrans, D&N Moebel Konsortium, Dom Art. Styl, Drew-Mark, Fey, Forte, Idesin, IMS Group, IMS Helvetia, IMS Sofa, Intertrend, Lech Fabrics, Lenart, Libra Sofa, Libro, Marya Möbel, Meblar, Meble Wójcik, ML Meble, Modalto, Notto, PIK, Primavera Furniture, Genpol, Relita, Restyl, Sassy Design, Select Comfort, Sits, Skalik, Stolarz-Lempert, Sun Garden, The Beds, TK-Lighting, Wersal, Wolność Meblarska, Zuma Line.