Nowy termin targów „Mebel” w Moskwie

Głównym tematem ubiegłorocznej ekspozycji Surteco były połączenia.

Nowy termin targów „Mebel” w Moskwie

W związku z wprowadzeniem dodatkowych ograniczeń COVID-19 w Moskwie od 13 listopada 2020 do 15 stycznia 2021 podjęliśmy trudną decyzję o przesunięciu planowanego projektu wystawy Mebel 2020 na 2021 rok.

Niestety w obecnych warunkach nie jesteśmy w stanie zapewnić pełnej skali ekspozycji, obecności odwiedzających na stronie, a tym samym oczekiwanego wyniku komercyjnego.

Wysoko cenimy Twoje zaufanie, cenimy naszą reputację i nie możemy pozwolić naszym uczestnikom ponieść strat finansowych w przypadku zaostrzenia ograniczeń.

Mamy nadzieję, że w 2021 roku wspólnie uda nam się zorganizować wystawę w całości, aby zapewnić maksymalną obecność wystawców, zwiedzających i gości, zaoferować nowe formaty wydarzeń.

Międzynarodowa wystawa Mebel odbędzie się w dniach 22-26 listopada 2021 roku.

Zarząd Expocentre AO

Restrykcje w stolicy Rosji obowiązują od 13 listopada 2020 do 15 stycznia 2021 r., organizatorzy nie mieli więc wyjścia, jak tylko targi zaplanowane w dniach 23-27 listopada 2020 r. odwołać, przenosząc je tym samym na przyszły rok.

Jako organizatorzy stawiamy na efektywność uczestnictwa i bezpieczeństwo naszych wystawców i zwiedzających. Niestety w obecnych warunkach nie jesteśmy w stanie zapewnić pełnej skali ekspozycji, obecności odwiedzających, a tym samym oczekiwanego wyniku komercyjnego. Wysoko cenimy zaufanie, cenimy naszą reputację i nie możemy pozwolić naszym uczestnikom ponieść strat finansowych w przypadku zaostrzenia ograniczeń. Mamy nadzieję, że w 2021 r. wspólnie uda nam się zorganizować wystawę w całości, aby zapewnić maksymalną obecność wystawców, zwiedzających i gości oraz zaoferować nowe formaty wydarzeń – poinformował Zarząd Expocentre AO.

Międzynarodowa wystawa „Mebel” w Moskwie odbędzie się w dniach 22-26 listopada 2021 r.