Nowy salon z włoskim designem

Włoski design w salonie DesArte w Home Concept.

Nowy salon z włoskim designem

Włoski design i włoskie rzemiosło w Polsce i w zasięgu ręki? Aby się o tym przekonać, można wybrać się do nowo otwartego salonu DesArte studio w Home Concept w Warszawie.

Banner targów IFFINA 2024 750x109 px

W DesArte studio wierzymy, że tworzenie pięknych wnętrz to sztuka. Kompleksowo wyposażamy wnętrza w oparciu o szeroką ofertę włoskich kuchni i zabudów, mebli do salonu, jadalni, sypialni, a także oświetlenia technicznego i dekoracyjnego, jak również tapet i dodatków uznanych włoskich producentów – wymienia Agnieszka Sakowicz z DesArte studio, w którym króluje włoski design, a ekspozycje są ponoć tak często zmieniane, tak przy każdej wizycie mogły zaskoczyć i olśnić klientów na nowo.

Włoski design i jakość Made in Italy

Na pytanie, czy zwykły Kowalski ma po co tam zaglądać, ekspertka odpowiada: Jak najbardziej! Wychodzimy z założenia, że każdy zasługuje na jakość, dopracowane wzornictwo, piękno i funkcjonalność we wnętrzu, w którym żyje i pracuje. Dlatego starannie wyselekcjonowaliśmy marki oferowane w salonie, aby demokratyzować luksus włoskiego designu.

W DesArte studio każdy może znaleźć coś dla siebie w wielu różnych opcjach budżetowych.

Na szczególną uwagę zasługują nasze kuchnie. To jakość i design Made in Italy, dostępna w bardzo atrakcyjnych cenach – już od 25 000 zł, a więc konkurencyjnie w stosunku do producentów masowych oraz krajowych stolarzy. Oferujemy jednocześnie ekspresowy termin realizacji, do zaledwie 6 tygodni! Ponieważ kooperujemy ze sprawdzonymi producentami o kilkudziesięcioletnim doświadczeniu, możemy zagwarantować najwyższą jakość mebli – podkreśla Agnieszka Sakowicz.

Jak zaznacza przedstawicielka salonu, propozycje DesArte obejmują bardzo szeroki wybór spośród kilkudziesięciu modeli, mnogość konfiguracji i wykończeń oraz wyselekcjonowaną ofertę sprzętów AGD dopasowanych do dowolnego stylu kuchni. Wszystko z myślą o tym, by zabudowa, która ma dobrze służyć przez lata, w stu procentach odpowiadała potrzebom oraz wrażliwości estetycznej jej użytkowników.

W Home Concept jak na targach wzornictwa

Do salonu DesArte można się wybrać nie tylko po zamówienie, wycenę lub darmowy projekt zabudowy, ale także na rekonesans wśród mebli gotowych – sof, foteli, łóżek, a ponadto lamp, dywanów czy tapet. Kto w tym roku nie wybiera się do Mediolanu, będzie mógł w ten sposób zafundować sobie prywatne targi włoskiego wzornictwa.

Włoski design w salonie DesArte w Home Concept.

Wizytę w Home Concept, w Al. Jerozolimskich 185 w Warszawie, trzeba dobrze zaplanować, gdyż obok DesArte działa tu aż 50 salonów, w których można znaleźć m.in. produkty wykończeniowe i wyposażenie domu: nie tylko meble, ale też tkaniny, lampy, AGD, łazienki, kuchnie, podłogi, schody, drzwi, kominki i grzejniki.