Nowa data targów „Holz-Handwerk”: 16-19 czerwca 2020 r.

1960802351

Nowa data targów „Holz-Handwerk”: 16-19 czerwca 2020 r.

Meblarski-1000-banner-srodtekstowy-750x100-gif-miesiecznik-i-portal-informacyjny-branzy-meblarskiej-biznes-meble-pl

Ochrona zdrowia i bezpieczeństwo wystawców, odwiedzających oraz pracowników jest dla firmy NürnbergMesse najwyższym priorytetem. Zdając sobie sprawę z tej odpowiedzialności oraz po uważnym rozważeniu i ocenie obecnej sytuacji, zarząd NürnbergMesse zdecydował o podjęciu niezbędnych środków ochronnych.

Petra Wolf, członkini zarządu NürnbergMesse: „Bardzo dziękujemy wszystkim klientom, partnerom i przedstawicielom mediów za zrozumienie, jakie okazali w związku z naszą decyzją o odroczeniu „Holz-Handwerk” i „Fensterbau Frontale”. Cieszymy się z wysokiego poziomu zaangażowania w branży – po intensywnych rozmowach i licznych pozytywnych rozmowach z klientami krajowymi i międzynarodowymi wybraliśmy nową datę w czerwcu ”.

Elke Harreiß, dyrektor „Fensterbau Frontale”, dodaje: „Przełożenie „Fensterbau Frontale” było konieczne, aby to ważne miejsce spotkań branżowych odbyło się w 2020 r. – choć ze szczególnymi wyzwaniami. W końcu utrzymywanie i rozwijanie relacji biznesowych jest bardziej niż ważne w takich burzliwych czasach. Decydujące jest teraz to, że przemysł stoi razem i stara się jak najlepiej wykorzystać tę sytuację! ”

W 2022 r. targi odbędą się ponownie w marcu.

Więcej informacji na stronie targów: https://www.holz-handwerk.de/