M.O.W. – plany na 2021 rok

M.O.W., targi, wrzesień 2021.

M.O.W. – plany na 2021 rok

Oprócz zapraszania nowych wystawców, Bernd Schäfermeier i Andreas Reibchen, którzy są organizatorami targów, zajmują się obecnie innowacjami tematycznymi, nowymi formatami cyfrowymi i networkingiem. Oto plany i pomysły na tegoroczną edycję.

Co czeka wystawców i zwiedzających M.O.W. 2021?

Wydarzenie, które zorganizowano jesienią 2020 roku, było dowodem na to, że targi mogą odbywać się również w czasach pandemii. M.O.W. 2021 ukaże się wszystkim w zupełnie nowym świetle. Organizatorzy wykorzystają wszystkie dostępne środki, by zaprezentować to branżowe wydarzenie w jeszcze bardziej przyszłościowy sposób. Nadrzędnym celem jest zgromadzenie wszystkich ważnych graczy branży meblarskiej w Bad Salzuflen oraz wzbogacenie tego wydarzenia przy pomocy formatów cyfrowych.