High Point Market Spring 2020 przełożony

High Point Market Spring 2020 przełożony

„Decyzja była trudna, ponieważ każda zmiana daty może mieć ogromne reperkusje gospodarcze dla naszego przemysłu i społeczności, a także niezliczonych małych firm, których źródła utrzymania zależą od High Point Market, ale podkreśla naszą wspólną troskę o dobro obywateli i naszych partnerów ”- skomentował Dudley Moore, Jr., prezes zarządu High Point Market Authority i prezes Otto & Moore.

High Point Market jest podstawą gospodarki Północnej Karoliny od 1909 roku. W swojej długiej historii anulowanie nastąpiło tylko raz, gdy targi w 1942 roku zostały odwołane z powodu II wojny światowej.

„Nasz zarząd będzie nadal monitorować sytuację i będziemy w kontakcie z właściwymi medycznymi organizacjami” – powiedział Tom Conley, prezes i dyrektor generalny High Point Market Authority. „Naszym celem jest podjęcie decyzji na początku maja, czy targi będą mogły się odbyć, biorąc pod uwagę niepewność tej szybko ewoluującej sytuacji”.

banner-przewodnik-architekta-300x250