Duxiana otworzyła showroom w Warszawie

Showroom Duxiana w Warszawie.

Duxiana otworzyła showroom w Warszawie

Marka Duxiana, specjalista dziedzinie innowacyjnych technologii poprawiających jakość snu, ogłasza otwarcie nowego salonu sprzedaży w Polsce. Flagowy showroom marki, znajdujący się przy ul. Burakowskiej 5/7, w dawnej Fabryce Koronek.

Nowy salon Duxiana w Warszawie oferuje unikalne doświadczenie zakupowe. Klienci znajdą w nim zaawansowane łóżka, materace, meble i akcesoria. Produkty zostały zaprojektowane tak, by spełnić najbardziej wymagające oczekiwania. Niektóre modele łóżek, wyposażone w silniki niskoprądowe, posiadają system regulacji położenia sterowany pilotem.

Wszystkie produkty marki Duxiana łączą w sobie nowoczesne rozwiązania technologiczne i skandynawską tradycję rzemieślniczą. Gwarantuje to nie tylko wygodę, ale też długotrwałe użytkowanie. Ponadto ich jakość potwierdzili naukowcy z Karolinska Institut, ośrodka badawczego, przyznającego nagrody Nobla w dziedzinie medycyny.

Salon Duxiana w Dawnej Fabryce Koronek

Nasze zaangażowanie w zapewnienie klientom najwyższej jakości snu jest widoczne w każdym detalu mebli Duxiana. Otwarcie drugiego sklepu w Polsce (pierwszy mieści się w Krakowie), to ważny krok, umożliwiający dotarcie do nowych klientów oraz dzielenie się pasją do zdrowego snu i legendarnego designu z warszawskimi klientami i architektami. Dawna Fabryka Koronek przy ul. Burakowskiej 5/7, jest dla nas idealną lokalizacją i miejscem z ciekawym, ekskluzywnym klimatem. Znany miłośnikom designu adres przyciąga uwagę, co może być kluczowe w przypadku branży związanej z luksusem i designem. Postindustrialny duch współczesnej Fabryki Koronek wciąż się tu unosi. Miejsce jest modne i otoczone wyjątkową aurą – mówi Agnieszka Bujak, Country Manager marki Duxiana i Plantes & Parfums w Polsce.

Sztuka, zdrowy styl życia i well-being

Salon w Warszawie ma przede wszystkim prezentować najnowsze kolekcje Duxiana. Markę można też spotkać w wystawnych rezydencjach i butikowych hotelach na całym świecie. Ponadto nowe miejsce będzie oferowało profesjonalne doradztwo, dzięki któremu klienci dopasują produkty do indywidualnych potrzeb.

Oprócz tego, Duxiana chce stać się aktywnym uczestnikiem lokalnej społeczności, organizując wydarzenia związane ze sztuką, zdrowym stylem życia oraz angażując się w działalność promującą well-being. Oprócz jakości, marka kładzie duży nacisk na wzornictwo, pozwalając przyszłym właścicielom luksusowych łóżek wybrać wszystkoL od wysokości materaca nad ziemią, przez wzór zagłówka, nogi, topper, aż po tkaninę obicia wezgłowia. Daje również możliwość spersonalizowania mebli dostępnych w ofercie marki.