Wysyłka mebli do Niemiec z usługą wniesienia

Wysyłka mebli do Niemiec - pracownicy Ambro Express wnoszą kanapę

Wysyłka mebli do Niemiec z usługą wniesienia

To, że meble powinny być wygodne – wie każdy. Teraz również ich dostawa do klientów w Niemczech może być prosta, wygodna i szybka. To wszystko gwarantuje firma kurierska Ambro Express, która świadczy usługę wysyłki mebli do Niemiec wraz z wniesieniem.

Tak więc producenci mebli, dystrybutorzy i właściciele sklepów z wyposażeniem wnętrz myślący o klientach zza zachodniej granicy mają powody do zadowolenia.

Ambro Express specjalizuje się w transporcie przesyłek niestandardowych, wielkogabarytowych oraz dłużycowych dla branży meblarskiej oraz ogrodniczej. Poza Polską firma działa na terenie Niemiec, gdzie posiada aż 5 oddziałów: w Berlinie, Hanowerze, Dortmundzie, Frankfurcie oraz Monachium.

Z myślą o potrzebach branży meblarskiej i nie tylko Ambro Express świadczy usługi kompleksowo. Dzięki rozbudowanej sieci oddziałów i sortowni zlokalizowanej w centrum Polski czas przewozu z Polski do Niemiec to jedynie od 2 do 4 dni roboczych. Ponadto klient ma możliwość śledzenia przesyłki na dedykowanej niemieckojęzycznej stronie internetowej. Co ważne, druga próba doręczenia wliczona jest w cenęobsługa zwrotów jest niezwykle prosta, a w razie potrzeby można szybko i wygodnie skontaktować się z pracownikiem infolinii – oczywiście także posługującym się językiem niemieckim.

Ale to nie wszystko – są jeszcze usługi dodatkowe: wniesienie przesyłki oraz rozpakowanie wraz z wyniesieniem zbędnego opakowania. Jak to jest możliwe? Dwuosobowe i doświadczone zespoły specjalistów w postaci kierowcy i pomocnika oraz flota nowoczesnych samochodów wyposażonych w urządzenia do transportu niestandardowych przesyłek to gwarancja dostawy z wniesieniem niezależnie od adresu czy gabarytów przesyłki. Dodatkowo istnieje możliwość sprzątnięcia przez pracowników zbędnych odpadów powstałych przy rozpakowywaniu mebli, a następnie ich wyrzucenie we wskazanym przez odbiorcę miejscu.

Nie bez znaczenia są także takie udogodnienia jak serwis SMS i e-mail, internetowy system do produkcji zleceń czy brak minimalnej liczby przesyłek w miesiącu. Do tego prosty i przejrzysty system rozliczeń to gwarancja braku dodatkowych opłat.

Wysyłka mebli do Niemiec - schemat działania Ambro Express

Z Ambro Express dostarczysz nie tylko stoły, ławy, łóżka, kanapy i sofy, komody, regały, szafy, półki, biurka, ale także wiele innych elementów umeblowania – a to wszystko bezpiecznie, terminowo, a przede wszystkim w korzystnych cenach.

Herzlich Wilkommen, niemiecki rynku!

Dowiedz się więcej na: www.ambroexpress.pl/wysylka-do-niemiec-dla-firm/