Targi wewnętrzne – Wajnert Meble

Meblarski-1000-banner-srodtekstowy-750x100-gif-miesiecznik-i-portal-informacyjny-branzy-meblarskiej-biznes-meble-pl

Podczas targów zaprezentowano nowe modele mebli i proptotypy, które wejdą do regularnej sprzedaży w drugim kwartale 2022 r.

Podczas targów mieliśmy przyjemność gościć naszych Partnerów i Klientów z całej Polski. Zaletą wewnętrznych targów jest niewątpliwie zacieśnianie więzi między nami i naszymi Partnerami. Konstruktywna dyskusja i wymiana zdań, a także możliwość uzyskania informacji na temat mebli i naszej obsługi.

Spotkania takie pozwalają również na zapoznanie naszych Partnerów z firmą i całym zespołem, a co za tym idzie sprawniejszą komunikację w przyszłości. Czerpiemy ze spotkań ogrom wiedzy i inspiracji, a także poznajemy indywidualne potrzeby Klientów.

Jako producent chcemy wychodzić naprzeciw oczekiwaniom Klientów i ciągle udoskonalać nasz produkt mówi Kazimierz Bojarczuk, kierownik sprzedaży krajowej. Wierzymy, że spełnimy oczekiwania nawet najbardziej wymagających Klientów, a spotkania z naszymi Partnerami przełożą się na owocną i długotrwałą współpracę.

Wajnert Meble tworząc nową kolekcję mebli tapicerowanych postawił na jeszcze większy komfort mebli i ich wygodę, mając na względzie przede wszystkim modułowość i funkcjonalność mebli. Design mebli pozwala na zastosowanie ich w różnych przestrzeniach mieszkalnych i domowych.

Materiał Partnera zewnętrznego.