Podnośnik HORIZON nowość od GTV

GTV - kuchnia i podnośnik Horizon w szafce górnej

Podnośnik HORIZON nowość od GTV

HORIZON  to mechaniczny podnośnik, który znacząco ułatwia użytkowanie szafek górnych. Dzięki niemu projektowanie funkcjonalnych przestrzeni kuchennych staje się prostsze niż kiedykolwiek.

GTV - podnośnik Horizon w szafce górnej zbliżenie

Podnośnik zapewnia płynność ruchu oraz efektywną amortyzację przy zamykaniu, co znacząco podnosi komfort użytkowania. Jego wyjątkowa konstrukcja umożliwia zatrzymywanie klapy szafki w dowolnym położeniu, zapewniając pełną kontrolę i dostosowanie do potrzeb użytkownika. Dodatkowo, urządzenie oferuje trzy rodzaje regulacji: siły działania, czasu domknięcia oraz kąta otwarcia, który może wynosić od 90° do 105°.

Podnośnik doskonale sprawdzi się w szafkach o wysokości od 300 mm do 650 mm, co czyni go niezwykle uniwersalnym rozwiązaniem. Dzięki możliwości wyboru jednego z czterech wariantów siły sprężyny, produkt można idealnie dostosować do wysokości i ciężaru frontu szafki.

Dodatkowym atutem są trzy dostępne warianty kolorystyczne zaślepek – biały, antracyt oraz czarny – które umożliwiają idealne wpasowanie w estetykę każdej kuchni. Prosty montaż, nie wymagający użycia dodatkowych szablonów czy pomiarów, gwarantuje szybką i bezproblemową instalację.

Nasz nowy podnośnik mechaniczny to odpowiedź na potrzeby najbardziej wymagających klientów szukających praktycznych, eleganckich i funkcjonalnych rozwiązań w swojej kuchni.

GTV - podnośnik Horizon w kuchni

Cechy produktu:

– podnośnik mechaniczny

– wysokość frontu do 650 mm

– nie wymaga stosowania zawiasów

– orientacyjny kąt otwarcia 90° – 105°

– cichy domyk

– 4 warianty siły sprężyny dostosowane do wysokości i ciężaru frontu

– 3 rodzaje regulacji – regulacja siły działania, regulacja czasu domknięcia (w wersji soft close) oraz regulacja kąta otwarcia

– prosty montaż bez potrzeby stosowania szablonu

– możliwość zatrzymania klapy w dowolnym położeniu

– 3 warianty kolorystyczne: biały, antracyt, czarny