Dobra organizacja to gwarancja sukcesu

Sofa z tkaniną z oferty Fabb

Dobra organizacja to gwarancja sukcesu

Produkujemy certyfikowane tkaniny, które tworzymy z myślą o użytkowniku, jego zdrowiu i bezpieczeństwie. Odpowiedzialnie podchodzimy do oferowanych produktów, ponieważ zależy nam, aby spełniały najwyższe standardy jakościowe, w jak najmniejszym stopniu obciążały środowisko oraz służyły przez długie lata.

Od ponad 5-ciu lat jako FABB dostarczamy do krajów na całym świecie stylowe, funkcjonalne i przede wszystkim trwałe tkaniny meblowe. Wieloletnie doświadczenie w branży pozwala nam prężnie się rozwijać i umacniać naszą pozycję nie tylko na rynku europejskim.

Ostatnie trzy lata nie były łatwe zarówno dla nas jak i całego rynku. Przetrwaliśmy trudny okres pandemii i nie zwolniliśmy tempa. Sukcesywnie powiększamy nasze kolekcje i zwiększaliśmy obszar działalności firmy. Dzięki temu staliśmy się globalnym dostawcą tkanin z oddziałami w Hiszpanii, Francji, Litwie, Bułgarii, Rumunii, Ukrainie, oraz Chinach, oferując przez to naszym klientom coraz lepsze usługi.

Fabb-wzorniki-biznes-meble-pl

Pandemia COVID-19 oraz niespotykane dotąd zakłócenia łańcuchów dostaw nie były niestety jedynymi przeszkodami, które próbowały spowolnić działalność naszej młodej firmy. W minionym miesiącu doszło do pożaru naszego głównego magazynu, w wyniku którego w przeciągu zaledwie kilku godzin utraciliśmy wszystko, co z takim trudem budowaliśmy. Nie bylibyśmy jednak FABB, jeżeli mielibyśmy się poddawać i zatrzymać w naszej drodze. W tym trudnym czasie to właśnie nasze dotychczasowe starania i ogromne zaangażowanie naszego zespołu, jak również nasz globalny zasięg oraz dostęp do pozostałych magazynów w innych krajach zagwarantowały, że mogliśmy sprawnie przeorganizować łańcuch dostaw i szybko, bo zaledwie po kilku dniach wznowić realizowanie zamówień.

Po niespełna miesiącu od naszej tragedii, mamy nadzieję już w przeciągu najbliższych dni przenieść się na nowe, docelowe miejsce i w ciągu najbliższych dwóch miesięcy przywrócić pełną sprawność operacyjną. W tym trudnym dla nas czasie nie zaprzestaliśmy również dalszego rozwijania naszych produktów, żeby z dumą móc zaprezentować nowe kolekcje jeszcze w pierwszej połowie roku – zgodnie z wcześniej ustalonym harmonogramem. Nieustannie realizujemy wewnętrznie określone cele, a chwilowa utrata magazynu nie pokrzyżowała naszych planów.

Wydarzenia ostatnich tygodni utrwalają nas w przekonaniu, że konsekwentne podążanie obraną drogą, sumienna praca i realizowanie założonych planów daje nam spokojnie patrzeć w przyszłość. FABB stał się jeszcze sprawniejszą firmą. Dobrze opracowana logistyka funkcjonowania firmy i wysoka sprawność operacyjna dają nam możliwość jeszcze lepszego działania i dostarczania usług na najwyższym poziomie.

Pełna mobilizacja naszego zespołu w połączeniu z wykorzystywaniem najnowszych technologii, takich jak profesjonalny i nowoczesny system ERP umożliwiający nadzorowanie łańcucha dostaw sprawiają, że staliśmy się silniejsi i przygotowani na każdą niespodziewaną sytuację.

Dziękujemy Wszystkim naszym Partnerom za okazane zaufanie i wyrozumiałość w tym trudnym dla nas czasie.

Fabb-sofa-2-biznes-meble-pl

www.fabb.pl