Zbliża się 40. edycja targów LUBDOM

Zbliża się 40. edycja targów LUBDOM

W dniach 2-4 października 2020 r., na terenie Targów Lublin, jubileusz będą świętowały targi LUBDOM. Wydarzenie odbywa się pod patronatem miesięcznika „BIZNES.meble.pl”.

Banner targów IFFINA 2024 750x109 px

Odwiedzający targi LUBDOM będą mogli zapoznać się z szeroką ofertą wystawców, zobaczyć pokazy fachowców, najnowsze technologie, trendy wnętrzarskie oraz wziąć udział w II Lubelskim Kongresie Designu i Architektury z gościem specjalnym – Tomaszem Pągowskim.

Swoje usługi zaprezentują renomowani przedsiębiorcy z branży budowlanej, którzy posiadają w swojej ofercie wysokiej jakości produkty. Wśród wystawców znajdą się m.in. dostawcy materiałów i chemii budowlanej, stolarki drzwiowej i okiennej, systemów wykończeniowych, wszelkich instalacji czy dachów. Nie zabraknie też nowoczesnych rozwiązań związanych z budownictwem pasywnym i ekologicznym, domem inteligentnym, systemami grzewczymi i kominkowymi, bezpieczeństwem domu oraz innowacjami w budownictwie.

Targi LUBDOM: do domu i ogrodu

Wielbiciele ogrodów znajdą na targach ofertę architektury ogrodowej oraz roślin i kwiatów. Szeroki asortyment zaprezentują również firmy z branży wnętrzarskiej m.in. wykonawcy podłóg, producenci armatury, mebli dla domu i biura, oświetlenia, szerokiej gamy dekoracji czy tekstyliów. Będzie to nie tylko możliwość poznania najnowszych trendami, ale także nawiązania kontaktów z projektantami.

Projektanci, architekci oraz pasjonaci designu po raz drugi spotkają się na Lubelskim Kongresie Designu i Architektury, który odbędzie się w ramach Targów LUBDOM. Kongres to unikatowa inicjatywa współtworzona przez wiele podmiotów: projektantów, architektów, trenerów, instytucji branżowych, firm komercyjnych. Łączy ich jeden cel: stworzenie wydarzenia skupiającego w jednym miejscu wszystkich, którzy są związani ze wzornictwem, projektowaniem czy architekturą.

W ciągu dwóch dni (3-4 października) uczestnicy kongresu będą mogli wziąć udział w szkoleniach, spotkaniach i debatach. Jerzy Osika – wykładowca i trener w zakresie sprzedaży, marketingu, zarządzania, visual merchandisingu i trendów konsumenckich opowie o nowościach w wyposażeniu wnętrz na sezon jesień/zimna 2020/2021 według nowojorskiej agencji Fashion Snoop oraz o tym, jak przygotować stoisko targowe, które przyczyni się do wzrostu sprzedaży. Nie zabraknie także warsztatów dla przedsiębiorców, pracowników obsługi klienta, sprzedawców czy studentów o efektywnej komunikacji interpersonalnej, które poprowadzi Monika Borowska – projektant wnętrz, właściciel firmy Aura Monika Borowska.

Gościem Specjalnym Kongresu będzie Tomasz Pągowski – projektant wnętrz z ponad 20-letnim doświadczeniem, konstruktor, pasjonat drewna, muzyk sceny klubowej, charyzmatyczny prowadzący programy telewizyjne: „Projekt LOKALny”, „Remont w 48h”, „Bitwa o Dom”, dyrektor kreatywny agencji IMATHOME. Podczas Kongresu (3 października) Tomasz Pągowski opowie o trendach wnętrzarskich na nadchodzący sezon oraz spotka się z uczestnikami w specjalnie przygotowanej strefie.

Więcej informacji TUTAJ

2 października 2020 r. – 12.00 – 18.00 (W PIĄTEK WSTĘP WOLNY)

3 października 2020 r. – 10.00 – 18.00

4 października 2020 r. – 10.00 – 17.00