Od kiedy Agata w Łodzi znów otwarta?

Agata w Łodzi otwarta po remoncie

Od kiedy Agata w Łodzi znów otwarta?

Ponowne otwarcie Salonu Agata w Łodzi, który był w ostatnich miesiącach remontowany, odbędzie się 8 lipca. Na klientów czekają nowe koncepty aranżacji wnętrz, nowości w ofercie marki i atrakcyjne promocje.

Odnowiony Salon Agata w Łodzi to obiekt wyróżniający się nowoczesnymi ekspozycjami mebli, dekoracji, a także dodatków. Sklep o powierzchni blisko 16 tys. m kw. w aż 162 boksach inspiracyjnych wypełniono atrakcyjnymi aranżacjami w różnorodnych stylach.

Odwiedzający znajdą tam pomysły na urządzenie pokoju dziennego, sypialni, pokoju dziecięcego, kuchni czy jadalni. Nowością na ekspozycji, którą przygotował łódzki salon, to specjalnie zaaranżowana strefa dla graczy wraz z prezentacją foteli gamingowych, a także przestrzeń z naściennymi panelami tapicerowanymi, które niedawno dołączyły do oferty marki Agata.

Gruntowny remont łódzkiego obiektu zaczął się w styczniu 2021 roku. W tym czasie Salon Agata był dostępny dla klientów tylko częściowo.

Generalna przebudowa Salonu w Łodzi to jedna z naszych kluczowych inwestycji w tym roku. Remont został przeprowadzony kompleksowo, począwszy od dostosowania obiektu do nowoczesnych standardów ekspozycji obecnych w innych punktach naszej sieci, po m.in. stworzenie nowych konceptów aranżacyjnych, dostosowanych do aktualnych potrzeb naszych Klientów. Mamy nadzieję, że całkowicie odmienione wnętrze łódzkiego sklepu zainspiruje wszystkich, którzy potrzebują odświeżenia czterech kątów – komentuje Przemysław Gurban, dyrektor operacyjny Agata.

Począwszy od dnia otwarcia sklepu, aż do 17 lipca, na odwiedzających Salon Agata w Łodzi czekają rabaty na meble i dekoracje znajdujące się w gazetce promocyjnej. Ponadto klienci będą mogli skorzystać z ogólnopolskiej promocji – rabatów do 30% na wszystkie produkty bądź dostawy i wniesienia gratis przy zakupie mebli za minimum 1 tys. zł.