Co ze sklepami meblowymi i budowlanymi?

IKEA, Centrum Dystrybucji.

Co ze sklepami meblowymi i budowlanymi?

Historia zatoczyła koło. W listopadzie 2020 roku sklepy meblowe były zamknięte przez 21 dni. Dzisiaj wszystko wskazuje na to, że lockdown potrwa co najmniej 23 dni, bo przecież wiele może się jeszcze wydarzyć przez prawie 2 tygodnie, które pozostają do końca obowiązywania restrykcji.

Sklepy meblowe pozostaną zamknięte

7 kwietnia 2021 roku rząd zadecydował, że obostrzenia zostaną utrzymane. Co to oznacza dla wielkopowierzchniowych, detalicznych sklepów meblowych i budowlanych o powierzchni powyżej 2 tys. m kw.? Pozostaną one zamknięte do 18 kwietnia.

banner-przewodnik-architekta-300x250