Rankingi

Allianz Trade Strategicznym Partnerem konkursu „Diament Meblarstwa 2023”

Firma Alianz Trade Patronem Strategicznym konkursu Diament Meblarstwa

Allianz Trade Strategicznym Partnerem konkursu „Diament Meblarstwa 2023”

Firma Allianz Trade została Strategicznym Partnerem tegorocznej edycji konkursu „Diament Meblarstwa”, którego finał odbędzie się 7 grudnia w Warszawie.

Firma Allianz Trade to krajowy i światowy lider w ubezpieczaniu należności handlowych i ich odzyskiwaniu, obecny w Polsce od 1998 roku, który już po raz kolejny towarzyszy konkursowi „Diament Meblarstwa” – wcześniej, jeszcze jako Euler Hermes z grupy Allianz, była partnerem diamentowych gal. Firma Allianz Trade jest też naturalnym partnerem sektora meblowego, tak jak on działając operacyjnie w wielu krajach (bezpośrednio w ponad 50) – oceniając ryzyko na rynkach lokalnych udostępnia tę wiedzę globalnie, wspierając eksporterów w doborze partnerów handlowych. Firma Allianz Trade zabezpieczania również ich należności na całym świecie.

By wziąć udział w konkursie wystarczy zarejestrować się i przesłać swoje zgłoszenie poprzez formularz na stronie internetowej „Diamentu Meblarstwa”. Przyjmowanie zgłoszeń w 17. edycji konkursu „Diament Meblarstwa” potrwa do 10 października.

Przypominamy harmonogram 17. edycji konkursu „Diament Meblarstwa”:

Konkurs „Diament Meblarstwa 2023” trwa blisko pół roku – od czerwca do grudnia 2022 roku. Konkursowe zmagania składają się z pięciu etapów. Zwieńczeniem konkursu jest katalog konkursowy, którego premiera ma miejsce podczas Gali wręczenia nagród w Warszawie, a następnie jest kolportowany ze styczniowym wydaniem miesięcznika BIZNES.meble.pl.

ETAP 1: cena promocyjna

6 czerwca – 31 lipca 2022 r. – promocyjny koszt zgłoszenia pierwszego produktu: 990 zł + 23% VAT

ETAP 2: cena regularna

1 sierpnia – 10 października 2022 r. – regularny koszt zgłoszenia pierwszego produktu: 1.890 zł + 23% VAT

ETAP 3: głosowanie kapituły

17-24 października 2022 r. – głosowanie kapituły konkursowej

ETAP 4: nagrodzeni

25-28 października 2022 r. – poinformowanie uczestników o wynikach konkursu

31 października 2022 r. – opublikowanie wyników na stronie konkursowej

ETAP 5: gala konkursowa

7 grudnia 2022 r. – uroczysta Gala wręczenia nagród w Warszawie

Zmierz się z najlepszymi i sięgnij po „Diament Meblarstwa”!

Do udziału w konkursie zapraszają organizatorzy: Wydawnictwo meble.pl, wydawca miesięcznika i portalu BIZNES.meble.pl oraz Meble.pl S.A wraz z patronami i partnerami.